Benodigde interesse(s)

 • HBO
 • Continous delivery
 • Webscale
 • Devops
 • Bitbucket

Wat krijg je

 • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
 • Een uitdagende afstudeeropdracht
 • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
 • Professionele begeleiding
 • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
 • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Ga jij met je afstudeeropdracht het verschil maken voor onze DevOps teams? Help je hen door te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om “eigen” machines aan Bitbucket Pipelines te verbinden? Interessant? Lees dan snel verder!

Omschrijving

Bitbucket Pipelines van Atlassian is een eenvoudige, interessante oplossing voor onze DevOps teams om als build en deployment pipeline te gebruiken.

Bitbucket Pipelines is een webdienst die code kan compileren, testen en/of deployen. Deze pipelines draaien op servers van Atlassian, die je deelt met anderen. Soms zijn deze echter niet snel, of kunnen deze pipelines interne systemen niet bereiken. Kunnen we eigen resources inzetten om flexibiliteit en/of performance toe te voegen? Met die vraag ga jij aan de slag tijdens je afstudeeropdracht!

Heel fijn dat iedereen hier elkaar wil helpen
Erik – Software Engineer en oud-afstudeerder

Onderzoek

Tijdens je opdracht onderzoek je welke mogelijkheden er zijn om “eigen” machines aan Bitbucket Pipelines te verbinden. Je implementeert een oplossing die versnelling biedt en de voordelen van Pipelines (o.a. lage kosten, eenvoudig te configureren) in stand houdt. Je bewijst dit door een pipeline in te richten voor een Proof of Concept applicatie.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.