Benodigde interesse(s)

  • HBO
  • .NET

Wat krijg je

  • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
  • Een uitdagende afstudeeropdracht
  • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
  • Professionele begeleiding
  • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
  • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Studeer jij Informatica en sta je op het punt van afstuderen? Heb jij een passie voor .NET? Zie jij een uitdaging in het uitvoeren van een migratie van TFS naar Git? Lees dan snel verder!

Omschrijving

Een van onze klanten in de zorgsector werkt momenteel nog met TFS version control. Het bedrijf biedt een applicatie aan waarmee zorgkantoren de wet van langdurige zorg kunnen administreren. Omdat zij al sinds 2004 opereren en al samenwerken met Info Support sinds 2008, kun je je voorstellen dat het een enorme codebase betreft.

Dat leidt direct tot de probleemstelling. Het is al een enorme codebase, maar daarnaast worden er nog steeds nieuwe toevoegingen aan gedaan. Dit zorgt voor merge conflicten, waardoor vaak grote check ins moeten worden gedaan. Ook branchen zorgt vaak voor conflicten. Verder heb je altijd toegang nodig tot de centrale repository om goed te kunnen werken.

Het is super prettig om met superslimme collega’s te werken
Thomas – BPM Consultant en oud-afstudeerder

Onderzoek

De opdracht aan jou is om uit te zoeken wat er allemaal bij komt kijken om de migratie uit te voeren van TFS naar Git. De klant wil hierbij de geschiedenis van de changesets behouden en de grote codebase verder opsplitsen naar kleinere repositories. Aan jou de taak om uit te zoeken wat hier voor nodig is en wat de mogelijkheden hierin zijn. Verder zet je een Proof of Concept (PoC) op om de migratie uit te voeren.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.