Benodigde interesse(s)

 • HBO
 • Mobile development
 • Java
 • .NET
 • Data & Algorithms
 • Artificial Intelligence

Wat krijg je

 • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
 • Een uitdagende afstudeeropdracht
 • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
 • Professionele begeleiding
 • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
 • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

In Nederland staan meer dan 1000 hulpverleners van het Rode Kruis dag en nacht paraat om bij een grootschalige calamiteit of ramp ingezet te worden voor hulpverlening aan slachtoffers. Bij dergelijke gebeurtenissen zijn veel partijen betrokken, zoals de brandweer, politie, ambulance en de gemeente. Goede communicatie is hierbij van cruciaal belang, maar door de hoge druk is het tijdens zo’n inzet lastig om de kwaliteit te garanderen. Wil jij je steentje bijdragen door te onderzoeken hoe de nieuwste mobiele en technische toepassingen het Rode Kruis noodhulpteam optimaal kunnen ondersteunen?

Omschrijving

Ook in ons dagelijks leven komt er veel informatie op ons af en die hoeveelheid neemt alleen maar toe; het is te veel om allemaal gelijk te kunnen verwerken. Om de informatiestroom te beheersen hebben we daarom geleerd ons op slechts gedeelten ervan te concentreren (focussen). Dit is in een noodsituatie des te belangrijker, maar ook erg moeilijk, omdat er geen tijd te verliezen is. Iedere seconde telt bij het helpen van kwetsbaren of gewonde mensen!

Informatie die binnenkomt bij hulpverleners wordt waar mogelijk opgeschreven of onthouden aan de hand van het METHANE-meldingsprotocol. Hoe mooi zou het zijn als we de noodhulpteams hierbij kunnen ondersteunen, door de nieuwste mobiele en technische toepassingen in te zetten?

Jij kunt hier je steentje aan bijdragen door te onderzoeken hoe bijvoorbeeld Language understanding, AI, Bot Framework, Voice to tekst, eenvoudige vragenlijsten, location awareness en navigatie-integratie het Rode Kruis noodhulpteam optimaal kunnen ondersteunen.

Ervaren collega’s die mijn opdracht interessant vonden, hielpen mij zelfs in hun vrije tijd
Berwout – Software Engineer en oud-afstudeerder

Onderzoek

Tijdens jouw afstudeeronderzoek duik je in de nieuwste mobiele en technische toepassingen, die het Rode Kruis noodhulpteam kunnen ondersteunen. Hierbij ga je op zoek naar antwoorden op onderzoeksvragen zoals bijvoorbeeld:

 • Welke technische mogelijkheden zijn beschikbaar voor adequate ondersteuning van het informatieproces voor het Rode Kruis noodhulpteam (usability, interfaces, services etc.)?
 • Hoe om te gaan worden met eventueel verminderde connectiviteit?
 • Hoe kan de communicatie intern extern zo efficiënt mogelijk verlopen?
  Met name Meldkamer <-> Teamleider <-> Chauffeur

Vervolgens verwerk je de resultaten en bouw je een Proof of Concept. De kennis en ervaring die je bij het onderzoek en de implementatie in de Proof of Concept opdoet, presenteer je vervolgens aan het Rode Kruis. In de presentatie mag je advies geven over hoe de verdere uitrol er op basis van lessons learned uit kan komen te zien. Kortom: dit is echt een afstudeeropdracht waarmee je het verschil kunt maken!

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.