Can you do IT?

We gaan in rap tempo vooruit. Onze wereld wordt elke dag duurzamer, slimmer en sneller. En daarin speelt software-ontwikkeling een leidende rol. Ben jij vandaag al klaar om de uitdagingen van morgen aan te pakken? Bedrijf dan IT op het hoogste niveau. Samen met de beste specialisten. Gedreven door actuele kennis en de allernieuwste technologie.

Take away CO2 met AI oplossingen

Bezorgdiensten groeien als kool. In een handomdraai heb je een maaltijd, boodschappen of nieuwe tv in huis. Tegelijkertijd werkt de transportsector aan duurzame ambities. Jij helpt ze daarbij. Je zorgt bijvoorbeeld dat chauffeurs en koeriers minder kilometers vreten met behulp van data en AI.

Met software de afvalberg niet laten ophopen

Of het nu gaat om een salade, sneakers of een smartphone; zodra we consumeren, gooien we de verpakking weg. Het gevolg is een groeiende bult afval. Met slimme technologie kun jij de berg laten krimpen. Bijvoorbeeld door de hoeveelheid verpakkingsmateriaal in warehouses te minimaliseren.

Met data fair trade fair trade maken

Eerlijke producten hebben de toekomst. We willen weten waar onze boodschappen vandaan komen en zorgen dat producenten in ontwikkelingslanden fatsoenlijk betaald en behandeld worden. Maar hoe weet je dat zeker? Met data en slimme technologie realiseer jij dat de handel echt eerlijk bedreven wordt.

Contact een toekomstige collega

'Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd bij Info Support'

Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd

Gericht op interactie met de echte wereld