Al tijdens je IT-studie

Tijdens je IT-studie maak je grote stappen. En de wereld wordt elke dag duurzamer, slimmer en sneller. Daarin speelt software-ontwikkeling een leidende rol. Jij wil aan de slag om de uitdagingen van morgen aan te pakken. En bijdragen op het hoogste niveau. Samen met de beste specialisten. Gedreven door actuele kennis en de allernieuwste technologie. Al tijdens je studie kan Info Support je helpen grote stappen te maken.

Minor

Broeden op softwareontwikkelingen voor complexe IT-systemen. Of in een DevOps-team de broodnodige features bouwen, verbeteren en beheren. In onze IT-minors doe je alle theoretische kennis en praktische vaardigheden op. Samen met je vakbroeders. De minors zijn geaccrediteerd door de HAN en de HU.

Gratis IT-trainingen

Info Support deelt graag kennis. En het liefst het laatste nieuws. Van een Masterclass tot een volledige dag-training. We laten je graag profiteren van onze kennis en kunde. En van onze korte lijntjes als early adopter.

Afstuderen

Een Java-oplossing brouwen voor een van onze klanten. Of van predictive analytics zuivere koffie maken. Of… 30 afstudeeropdrachten staan voor je klaar. Waarom? Jij zoekt de opdracht die het beste bij jou past. Die je nieuwsgierigheid wekt. Zit hij er niet bij of zoek je iets speciaals? We kunnen ook samen een opdracht maken.

Werken bij; zo zien wij dat

Een carrière bij Info Support begint gesmeerd. Je krijgt up-to-date trainingen van de laatste .NET ontwikkelingen. Of van Java. Zo werkt dat bij Info Support. Trainingen om je gelijk helemaal bij te brengen. Daarna kan je zo instromen in een van de teams. En direct impact maken.