Techorama Belgium 2022

Techorama Belgium is de jaarlijkse, internationale technologieconferentie die plaatsvindt in Kinepolis Antwerpen. Met ongeveer 1700 aanwezigen, een gezonde mix tussen developers, IT professionals en data professionals. Het is een unieke conferentie-ervaring met hoogwaardige inhoud en de beste line-up voor sprekers.

Info Support is sponsor van Techorama en zal ook dit jaar weer aanwezig zijn met een stand. Wij verheugen ons erop om iedereen weer persoonlijk te kunnen ontmoeten!

Ruben Mertens zal op 25 mei een sessie verzorgen die de titel “Mirror mirror on the wall, what is the fairest API of them all?” draagt.

Met jobstudenten helpen we Casa Magnolia (nog) verder onderweg

Info Support België biedt jaarlijks een aantal tweedejaars jobstudenten de kans ervaring op te doen als software engineer. Om niet alleen de student, maar ook de maatschappij van dit initiatief te laten profiteren, laten wij de jobstudenten aan echte projecten meewerken voor goede doelen.

Dit jaar bouwen studenten met een aantal Info Supporters mee aan een software-oplossing voor Casa Magnolia. Lees hier alles over de mooie projecten samen met onze jobstudenten voor het goede doel.

Steun Casa Magnolia

Casa Magnolia biedt tijd, ruimte en rust aan gezinnen met zieke kinderen. Voor één van hun projecten, de Snoezelmobiel, gaan we samen met een aantal jobstudenten een app bouwen om de planning goed en gemakkelijk te regelen.

En daar kun jij als bezoeker van Techorama aan bijdragen! Kom langs op onze stand en speel een extra ontwikkeluur vrij voor Casa Magnolia!

Lightning Talk by Ruben Mertens

Wednesday, 25 May 2022
12:30 – 12:50 | Partner stage

Mirror mirror on the wall, what is the fairest API of them all?

Reflection in C# is a vast and deep ocean. Let’s explore what’s out there by contrasting a simple library built using the different reflection technologies available today.