Vanuit Managed Services zorg je ervoor dat bedrijfskritische applicaties blijvend klaar zijn voor overmorgen. Dat zijn informatiesystemen waar bijna iedere burger in Nederland direct of indirect mee te maken heeft. Denk aan voorspoedig kunnen reizen met het OV of het inzicht krijgen in optimale gezondheidszorg. Systemen waar hoge eisen aan worden gesteld ten aanzien van veiligheid, schaalbaarheid en performance. Kortom, systemen en applicaties die er toe doen.

Het aantal openstaande incidenten en nieuwe meldingen is met ongeveer 95% gedaald: van honderden per week tot nog maar enkele per maand.
Lässlo van Engeland - Informatiemanager bij VROM-Inspectie

Je werkt daarbij samen met een groot aantal IT-disciplines en leert daardoor alle facetten van het vak kennen. Je zorgt voor het up en running houden van grote IT-systemen. Én je werkt met nieuwe technologieën en methodieken als ALM, DevOps en Cloud Computing. Een optimaal klimaat dus om je aan het begin van je carrière door te ontwikkelen!

Vacatures

vacature

.NET Developer Managed Services

Managed Services staat voor de ‘Continuïteit in de maatschappij’ op het gebied van IT. Dat betekent dat wij samen met onze klanten het doel hebben de continuïteit van maatschappelijk relevante bedrijf…