Complexe en impactvolle software

Wij deinzen er niet voor terug om onze tanden te zetten in de meest complexe softwarevraagstukken. Daarbij specialiseren we ons in het ontwikkelen, beheren en hosten van maatwerk software en Data Solutions en integratieoplossingen. Bij Info Support werken zo’n 400 Software Engineers. Zij zijn de drijvende kracht achter toekomstige innovaties. Innovaties die onze klanten helpen om voorop te blijven lopen in hun branche.

Qua achterliggende technologie kiest Info Support voor .NET & Azure en Java en alle andere JVM-talen. Methodieken en ontwikkelingen als Continuous Delivery, DevOps, Agile werken, T-shaped en Test Driven zijn daarbij binnen Info Support maatgevend voor de moderne manier van softwareontwikkeling.

Bij Info Support kom je binnen als eenvoudige ontwikkelaar en kun je vervolgens alle kanten op. Je geeft dus zelf vorm aan je loopbaan.
Marco - Mobile Developer

Leren, kennis delen en kansen zien…

… is hoe we vooruitkomen in ons werk. Zo trainen onze docenten IT-vakmensen in de nieuwste softwareontwikkelingen. We hebben inmiddels een aanbod van ruim 300 trainingen. In onze Competence Centers kunnen developers vrij experimenteren met cutting edge technologieën. We organiseren inspiratiesessies, kennisavonden en hackathons en bezoeken ’s werelds grootste conferenties.

Ode aan de IT'er

Na de inmiddels haast legendarische Max de Hacker-campagne is Info Support terug met ‘Info Support: De Bedrijfsmusical’. In deze ludieke video brengen we een ware ode aan de IT’er. En hoewel de vorm komisch van aard is, zit er een serieuze boodschap achter.

Vestigingen

Info Support heeft verschillende vestigingen, trainings- en inspiratielocaties. Het hoofdkantoor van Info Support BV is gevestigd in Veenendaal en dat van Info Support NV in België. Het Info Support Kenniscentrum staat ook in Veenendaal met nog een trainingslocatie in Utrecht. Daarnaast hebben we inspiratie en afstudeerlocaties op Startup Village in Amsterdam en Den Bosch.

Uitdagende projecten

Take away CO2 met AI oplossingen

De CO2 voetafdruk van honderden koeriers terugdringen.

Take away CO2 met AI oplossingen

Bezorgdiensten groeien als kool. In een handomdraai heb je een maaltijd, boodschappen of nieuwe tv in huis. Tegelijkertijd werkt de transportsector aan duurzame ambities. Jij helpt ze daarbij. Je zorgt bijvoorbeeld dat chauffeurs en koeriers min…