Gericht op interactie met de echte wereld

Daan - canyoudoit@infosupport.com

Gericht op interactie met de echte wereld
Daan - canyoudoit@infosupport.com

Aan het woord: Daan

“Ik wilde graag voor mijn afstuderen aan iets tastbaars kunnen werken, aan iets dat ik kan uitleggen aan mijn familie en vrienden. Bij Info Support had ik ruime keuze uit opdrachten die gericht zijn op interactie tussen IT en de echte wereld. Ik koos er uiteindelijk voor om een smartwatch-applicatie te gaan ontwikkelen die mensen met een visuele beperking op treinstations de weg kan wijzen.

Ik deed onderzoek binnen de doelgroep en sprak met professionals die deze mensen helpen. Ook dook ik de techniek in: ik wilde bijvoorbeeld geen gps gebruiken omdat dat niet nauwkeurig genoeg is voor deze vorm van navigatie. Het systeem dat er nu ligt is redelijk ongepolijst, maar wel een goede basis voor verdere ontwikkeling.

Info Support is een professionele organisatie die eraan gewend is om afstudeerders te begeleiden. Er is een duidelijke structuur, zij faciliteren veel en tegelijkertijd krijg je ook veel vrijheid om je eigen opdracht vorm te geven. Collega’s schieten je meteen te hulp als je wat van ze vraagt. De openheid en korte lijnen bevielen me zo goed dat ik nu ook officieel in dienst ben bij Info Support.”

Info Supporters aan het woord

Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd

'Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd bij Info Support'

Gericht op interactie met de echte wereld

Uitdagende projecten

Take away CO2 met AI oplossingen

De CO2 voetafdruk van honderden koeriers terugdringen.

Take away CO2 met AI oplossingen

Bezorgdiensten groeien als kool. In een handomdraai heb je een maaltijd, boodschappen of nieuwe tv in huis. Tegelijkertijd werkt de transportsector aan duurzame ambities. Jij helpt ze daarbij. Je zorgt bijvoorbeeld dat chauffeurs en koeriers min…