Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd

Jasper - canyoudoit@infosupport.com

Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd
Jasper - canyoudoit@infosupport.com

Aan het woord: Jasper

‘Ik werk drie dagen per week bij Info Support en volg daarnaast nog de master Informatiekunde. Dat was niet mijn oorspronkelijke plan: ik wilde pas gaan werken met een mastertitel op zak. Maar toen ik mijn afstudeeronderzoek deed bij Info Support zag ik hoe tof het is om in een positieve omgeving aan iets te werken dat écht gebruikt wordt.

Ik werk nu bij ALFAM, een kredietverstrekker. Als business analist ben ik de schakel tussen IT en de business. Ik denk over nieuwe functionaliteiten, en kom ook met ideeën om onze producten te verbeteren.

Met onze projecten verbeteren we niet alleen de dienstverlening aan klanten van ALFAM, maar optimaliseren we ook interne processen.

Zo werkte ik mee aan de uitvoering en implementatie van het project ‘digitaal ondertekenen’, waarmee klanten zich via hun bank kunnen identificeren. Ook automatiseerden we veel gegevensverwerking van klanten, iets wat de klantenservice voorheen handmatig deed. Op deze manier helpen wij om hun werkdruk te verlagen. Daar krijg je dan van die medewerkers complimenten over, wat natuurlijk leuk is. Kwaliteit is bij deze projecten altijd ons uitgangspunt.

Het bijzondere vind ik dat je bij Info Support meteen als gelijkwaardig wordt gezien, ook als je nog maar weinig ervaring hebt. Mijn input wordt serieus genomen. Ook leuk: ik kan de theorie van de universiteit hier toepassen.

Info Support biedt volop studiemogelijkheden. Ik kan me niet alleen verder verdiepen in mijn eigen vak, maar me ook horizontaal verbreden. Bovendien is het bedrijf actief in veel verschillende sectoren. Ik ben voorlopig dus nog niet uitgeleerd.’

Info Supporters aan het woord

Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd

Gericht op interactie met de echte wereld

'Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd bij Info Support'

Uitdagende projecten

Take away CO2 met AI oplossingen

De CO2 voetafdruk van honderden koeriers terugdringen.

Take away CO2 met AI oplossingen

Bezorgdiensten groeien als kool. In een handomdraai heb je een maaltijd, boodschappen of nieuwe tv in huis. Tegelijkertijd werkt de transportsector aan duurzame ambities. Jij helpt ze daarbij. Je zorgt bijvoorbeeld dat chauffeurs en koeriers min…