Uitdaging én ontwikkeling

Info Support stimuleert continue ontwikkeling én uitdaging. We ondersteunen je in je ambitie om te groeien en je maximale potentie te bereiken op een manier die bij jou past. Dat doen we niet alleen door goede begeleiding, coaching en opleiding, maar ook door opdrachten voor je te vinden die aansluiten bij je ontwikkeling en die jou telkens een stap verder brengen.

'Twee maanden na mijn start mocht ik aan de slag bij NS als ontwikkelaar. Na anderhalf jaar was ik Lead Dev én Scrum Master en sinds een jaar Integratie Architect.'
Nick - Integratie architect

Vanuit ons Technologiebeleid zorgen we ervoor dat jij je kunt verdiepen in de technologische mogelijkheden van de toekomst. Je krijgt de gelegenheid om ’s werelds grootste conferenties te bezoeken en om samen met collega’s te experimenteren met de kennis die je opdoet. En uiteindelijk, als de capabilities zijn opgebouwd, pas je jouw specialistische kennis toe in uitdagende projecten.

Info Support Kennis Avond

Elke woensdag organiseert Info Support een ISKA (Info Support Kennis Avond), waar interactieve presentaties worden gegeven over nieuwe technologieën, lessons learned en best practices. Thema’s die we behandelen vallen binnen onze aandachtsgebieden Data & Artificial Intelligence, Software Architecture en Way of Working.

Externe sprekers

Info Supporters verdiepen zich niet alleen in hun eigen vakgebied, maar laten zich ook inspireren door vakmannen en -vrouwen uit andere disciplines. Daarom nodigen wij met enige regelmaat externe sprekers uit om te vertellen over hun ervaringen.

Conferenties

Info Support wil haar medewerkers vroegtijdig kennis op laten doen van nieuwe releases en methodieken. Daarom zijn onze professionals aanwezig op ’s werelds belangrijkste conferenties. Niet alleen als bezoeker, maar ook als spreker.